Hoppa till sidans innehåll

U17 spelade i Falkenberg

11 OKT 2010 18:21
För dagen bestod laget av Elin Lundin, Miranda Rundlöf, Linnéa Lepsenyi, Johanna Larsson, Emilia Svensson och Malin Niska.

  • Skapad: 11 OKT 2010 18:21

Första matchen någonsin i U17 för tjejerna genomfördes på ett överraskande bra sätt mot Falkenberg. Falkenberg var dock numret för stora och gick inte att slå, men insatsen var ändå bra för Enerydatjejerna. Framförallt var det roligt att se tjejerna så aktiva och duktiga vid nät, i block. Setsiffrorna blev 18-25 och 15-25.
 
Nästa mostståndare var Gislaved, som vanligt och som sig bör av en storförening spelade väldigt fin volleyboll. Tjejerna från Eneryda kämpade dock på bra, och hade bra servemottagning, men för dåliga överläggningar och servar i jämförelse med Gislaved. Seten slutade 15-25 och 14-25.
 
Sista gruppspelsmatchen blev mycket glädjande för tjejerna, då de vann ganska komfortabelt mot Moheda. 25-20, 25-20. Vi hade återigen en mycket bra mottagning och fick till flera fina anfall och pet.
 
Sedan var det dags för slutspel och vi fick göra upp om plats 5-7 av 7 deltagande tjejlag. Motståndet bestod då av Hestra, som kommit trea och sist i sin grupp, beståendes av Värnamo och Veddige. Hestra och Eneryda spelade jämt hela tiden, och det bjöds på en spännande kamp. Det som till sist avgjorde till Hestras fördel var deras servar. De var betydligt bättre än våra och vi gjorde för många misstag vid vår egen serve.
Seten slutade 19-25 och 21-25. Seten var jämna hela vägen, ända till slutet av dem, då det rann iväg lite.
 
Den avslutade matchen för dagen, gällde 6-7 placering och motståndet var återigen Moheda. Eneryda lyckades besegra dem igen via 25-16 och 25-22. I slutet gjorde vi det onödigt spännande men lyckades ändå knyta ihop säcken.
 
Jag vill berömma ALLA tjejerna för en jättefin första serieomgång i U17. Nu gäller det för oss att träna servar och system =)
 

Mvh


Hanna Kroon
070-631 09 24
This is a mailto link
Ungdomsledare

Skribent: Marcus Nilsson

 

Vi säger TACK
till våra
sponsorer:

 

Anemonen

BT Järn

Carl-Magnus Entreprenad AB

Delta Data

ELME Spreader AB

Elmhults Screentryck

Emmas Massage

Ewas Skrädderi

FRAUSINGS Reklammix

Gerts Busstrafik AB

Harabas Falafel

HEMA Rostfritt

ICA Nära Liatorp

IKEA

Invacare Rea

Kronobergs bil

Kroons Vulk & Service

Mats El

Maxi ICA Stormarknad Älmhult

Mix Prylhuset

NATEK

NYBE AB

OBIK AB

Sibylla

Sjöstugans Camping

Smålands Fastighetsbyrå AB

Suez SITA

Tandhälsan

Vickos Måleri

Widings El

Willys

 

Tänk om

Vi arbetar med projektet Tänk om

 - Vi tänker till om idrott och alkohol

 

Postadress:
Föreningen Eneryda Volley - Volleyboll
c/o Boo Johansson, Norra Kulla
34372 Eneryda

Kontakt:
Tel: 047622018
E-post: This is a mailto link

Se all info